Devotie Festival

Het Devotie Festival.

De Moderne Devotie is een beweging die vroeger is ontstaan, waar de regio Zwolle tot heden nog steeds van profiteert. Vroeger waren er twee bewegingen: vanuit religieuze hoek de Moderne Devoten. En vanuit de economische hoek de Hanze. Deze twee bewegingen werkten vroeger samen waardoor het voor iedereen in Zwolle en Deventer goed toeven was. Om dit te vieren wordt dit festival georganiseerd. Hierbij komt die vroegere samenwerking op een gezellige manier tot uiting waar iedereen zijn voordeel mee kan doen voor de toekomst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s