Artikel Leeuwarder Courant

Het begon in 2008 met zijn hertaling voor jongeren van De navolging van Christus, het beroemde boek van de middeleeuwer Thomas a Kempis. ,,Daarvoor wist ik eigenlijk niks van de Moderne Devotie’’, zegt Mink de Vries (52) uit Zwolle. Inmiddels is hij de drijvende kracht achter de Postmoderne Devotiebeweging, oftewel de actuele beweging van de Moderne Devotie en heeft hij nog nauwelijks tijd voor zijn werk als docent godsdienst, levensbeschouwing en maatschappijleer. Er wordt hard gewerkt aan een stichting, waarbij De Vries dan indienst kan komen.

Lees hier het hele artikel Bewustzijn 260115 Inzet Bewustzijn 260115

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s