Speciale Thomas a Kempis rondleiding op Bergklooster

Op zondag 17 mei verzorgt beheerder Bert Pierik van Begraafplaats Bergklooster een speciale rondleiding rond Thomas a Kempis en het Agnietenklooster. De rondleiding is van 14.00 uur tot 15.00 uur en de deelname is gratis. Wel graag opgave ;  devotiefestival@gmail.com.

Laat deze kans niet voorbij gaan, mensen vanuit vele verschillende landen gingen u al voor.

U krijgt de geschiedenis van het klooster in vogelvlucht te zien en te horen,, ziet restanten van de kapel en het hoofdgebouw, en beheerder Bert Pierik vertelt over de rol van Thomas a Kempis in het klooster. Waarom heeft Geert Groote juist die plek uitgekozen en aangewezen ? Ook op die vraag krijgt u een bijzonder antwoord. Ontdek deze plek die een wereldwijde invloed heeft gehad, en nog heeft,vanwege het boek de Navolging van Christus van Thomas a Kempis.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s