PERSBERICHT

ZWOLLE STAD VOL ENGELEN

Gezamenlijke kerken en christelijke organisaties van Zwolle hebben de stad uitgeroepen tot: Zwolle Stad vol Engelen. De slogan Stad vol Engelen wordt gepresenteerd op  27 april, Koningsdag. Op die dag zal de stad Zwolle vol Engelen zijn die zich op een bijzondere en verrassende manier presenteren.

 

Deelnemende organisaties zullen de komende vier weken gebruiken om de slogan

Zwolle Stad vol Engelen” meer en meer gestalte te geven. Engelen zijn immers niet voorbehouden aan de kerken en maatschappelijke organisaties, engelen zijn van en voor iedereen.

 

De presentatie op Koningsdag woensdag 27 april zal worden ondersteund door Engelen ter plaatse, zoals: de Engel van Gastvrijheid, de Engel van Muziek, de Engel van Liefde, de Engel van Vrede, de Engel van Barmhartigheid en de Engel van Verbinding.

 

De Engel van Iedereen, de Zwolse Glazen Engel, zal een hoofdrol gaan spelen in de presentatie. In alles staan 27 april daarbij veiligheid, vrede en een glimlach op het gezicht voorop!

 

Het is de bedoeling dat de komende jaren de slogan “Zwolle Stad vol Engelen” een verbindende schakel zal zijn tussen de mensen in de stad Zwolle.

Voor meer info:

Mink de Vries, coördinator 06-28987955, gastvrijlevenZwolle@gmail.com

Groene Engel Groot (002)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s