Devotie Festival 2015

Van 13 t/m. 17 mei 2015  vindt het Devotie Festival 2015 plaats.

De locatie van het Devotie Festival 2015 is het IJssel/Zwartewatergebied tussen Doesburg en Kampen. Het Devotie Festival 2015  vindt plaats in de plaatsen Deventer, Zwolle, Heerde, Wapenveld, Zutphen, Hattem, Kampen, Windesheim, Olst-Wijhe, Hasselt en Doesburg.

In het hele programma wordt de lokale en regionale identiteit sterk benadrukt in verbinding met andere gemeentes en regio’s.

Samen met diverse partijen word een zeer divers programma in elkaar gezet, om u als bezoeker op een leuke, feestelijke en interessante manier kennis te laten maken met de Moderne Devotie.

Doelstelling van het Devotie Festival 2015
De kennismaking met, en bewustwording van de Moderne Devotie in de IJsselstreek.  De grootste hervormingsbeweging uit Nederland.

Sub- doelstellingen van het Devotie Festival 2015
De kennismaking met een van de mooiste plekken in Nederland, de IJsselstreek , met haar bijzondere Moderne Devotie en Hanzesteden.

Per woonplaats is het programma te zien op de website!
Als u de muis op het menu -> Devotie Festival 2015 houdt, krijgt u plaatsnamen te zien.
U kunt op een plaatsnaam klikken om te bekijken hoe het programma er van de desbetreffende plaats er uit ziet. Zo kunt u overzichtelijk en gemakkelijk bekijken welk programma u het meest aanspreekt!
U kunt alle informatie die u nodig heeft per plaats opzoeken. U kunt er o.a. foto’s, video’s, plattegronden en uiteraard programmaonderdelen.

Het kan zijn dat er bij sommige plaatsen nog geen programma beschikbaar is. Dit programma is dan mogelijk nog niet definitief bevestigd.